Ekokampaamopalvelut

Hiusdueton ekologiset hiuspalvelut tarjoavat luonnonmukaisen ja lempeän vaihtoehdon huolehtia hiuksistasi ja hiuspohjastasi. Ekokampaajan työssä käytämme aina luonnosta peräisin olevia raaka-aineita, jotka ovat ympäristöystävällisiä. Suosimme sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka on turvallista sekä ihmisille että luonnolle. Luonnonkosmetiikkaa käyttämällä jatkat ekokampaajan aloittamaa hoitoa kotona ja ylläpidät käsittelyjen vaikutusta.

Valikoimistamme löydät laadukasta luonnonkosmetiikkaa kotihoitoon mm, ZENZ sekä Less Is More sarjan hiusten hoito- ja muotoilutuotteita. Erikoisosaamiseemme kuuluvat myös hiusten kasvivärjäykset sekä yrttihiushoidot. Käytössämme on myös ekologinen, hiuksille hellävarainen La Cordierin Naturlig Ljusfärgning savivaalennus menetelmä, jolla hiusta saadaan kirkastettua lempeästi esimerkiksi raidoittaen.

Hiusten ja hiuspohjan ekologisissa hoidoissa ekokampaajamme käyttää mm, merilevää sekä savia, kotimaista turvetta sekä hiusyrttejä; nokkosta, peltokortetta, punajuurta, rosmariinia ja kamomillaa. Varaa oma aikasi yksilöllisesti suunniteltuun luonnolliseen hemmotteluhoitoon jo tänään!

Hiusduetto kasvivärit

Koulutettu Ekokampaaja tekee hiuksiisi kauniit luonnollisen kiiltävät kasvivärit, jotka sekoitetaan yksilöllisesti puhtaista, kuivatuista kasvien lehdistä tehdyistä jauheista. Kasvivärin lopputulos on riippuvainen mm, hiustesi omasta väristä sekä käytetystä vaikutusajasta. Jokaisesta väristä tulee uniikki, juuri sinun omasi.

Kenelle kasvivärit sopivat?

Kasvivärit ovat hellävaraisia myös iholle ja ne sopivat useimmiten myös heille, jotka ovat saaneet allergisia oireita perinteisistä hiusväreistä. Kasvivärit sopivat asiakkaalle, jotka eivät halua vaihtaa hiustensa väriä usein. Kasvivärit ovat kestäviä, mutta tyvikasvu on huomattavasti pehmeämpi, sillä värin lopputulos on aina monivivahteinen ja siten luonnollisempi. Mikäli toivotaan peittävämpää tai huomattavasti tummempaa lopputulosta, hiuksille tehdään esipigmentointi eli ns, tuplavärjäys. Biohajoavalla La Cordier Naturlig Ljusfärgning savisoodavaalennus menetelmällä onnistuu myös hiusten lempeä vaalentaminen, jolla voidaan toteuttaa koko hiusten käsittely tai raidoitus. Valmiste ei ole kasviväri, se soveltuu luonnollisen väriselle tai kasvivärjätylle hiukselle.

Intialainen päähieronta

Kun haluat lempeän tehokasta hoitoa, Intialainen päähieronta rentouttaa ja rauhoittaa sinut kokonaisvaltaisesti. Hieronta voidaan toteuttaa luonnon öljyllä tai ilman, ja se sopii yhdistettäväksi esimerkiksi hiuksia ja hiuspohjaa puhdistaviin hoitoihin tai kasviväriin. Intialainen päähieronta tehdään parturi-kampaamon asiakastuolissa, kehosi ja hiuspohjasi tarpeet huomioiden. Se helpottaa mm:

 • lihasjännitystä
 • päänsärkyä
 • stressiä
 • silmien rasitusta.

Koska käytämme hieronnassa öljyä, pukeudu rentoon, kiristämättömään yläosaan. Muistathan juoda vettä runsaasti käsittelyn jälkeen. Pyrimme järjestämään aina hoitoon sinulle sopivan rauhallisen hetken, joten otathan yhteyttä etukäteen aikaa varatessasi!

Hiusten energialeikkaus

Hiusten terapeuttinen energialeikkaus aloitetaan rentouttavalla, harmonisella intialaisella päähieronnalla, hiusten laatu, omat kasvusuunnat sekä pyörteet huomioidaan tarkasti. Energialeikkaus on holistinen, hyvin tekninen, samalla terapeuttisen rentouttava leikkaustapa. Sen avulla hiukset asettuvat helpon luonnollisesti ilman sen suurempaa muotoilua. Hiuksia ei mielellään ohenneta eikä pakoteta asettumaan malliin. Hiuksia kammataan paljon leikkauksen aikana ja ekokampaaja pyrkii työskentelemään hiljaisuudessa, jolloin terapiavaikutus toteutuu. Otathan yhteyttä energialeikkausta varatessasi etukäteen, jotta löydämme sinulle sopivan, rauhallisen hetken tiloissamme!

Suomen Koulutetut Ekokampaajat

								 Hiusduetto öljyhoito

Merilevä


Merilevähoito syväpuhdistaa hiukset samalla kosteuttaen, hiukset tuntuvat pitkään vahvoilta, hoidetuilta ja niiden kiilto lisääntyy. Hiuspohja vapautuu kuivasta ihosolukosta ja voi merilevähoidon jälkeen paljon paremmin.

Merilevä poistaa tehokkaasti hiuksista muotoilutuote- tai metallikertymiä ja kirkastaa hiusten sävyä. Hiusten kiilto, ilmavuus ja kuohkeus paranee ja merilevä tekee luonnonkiharalle hiukselle ihmeitä! Kosteuttavana hoitona luonnonkihara hius muuttuu merileväkäsittelyn jälkeen kevyemmäksi ja kimmoisammaksi

Hiusduetto savihoito

Savet


Savihoito puhdistaa hiukset ja hiuspohjan lempeästi epäpuhtauksista ja tasapainottaa esimerkiksi:

 • hiuspohjan rasvoittumista
 • poistaa hilsettä
 • rauhoittaa kutisevaa, ärtynyttä ihoa

Hellävaraiset savet sopivat myös pesuaineallergisille sekä pienille lapsille lempeäksi ihon puhdistajaksi. Käytössämme on mm, viher-, rhasoul- sekä valkosavia. Teemme savipuhdistuksen aina kasvivärin alle, jotta värjäystulos onnistuu parhaimmalla mahdollisella tavalla.

Hiusduetto öljyhoito

Luonnon öljyt


Luomulaatuiset luonnon öljyt pehmittävät ja rauhoittavat ihoa, tekevät ihosta joustavamman ja kimmoisamman. Öljyä käytetään pään ja hiuspohjan alueella hieronnassa sekä kuivien, elottomien hiusten hoitamisessa. Ne sisältävät mm, vitamiineja, mineraaleja sekä hyviä rasvahappoja. Luonnonöljyyn voidaan yhdistää haluttaessa tuoksuvaa eteeristä öljyä, jolla voi tukea hyvää oloa, kehon ja mielen terveyttä. Eteerisillä öljyillä voidaan esimerkiksi tehostaa hoitojen puhdistavaa vaikutusta.

Hiusduetto turvehoito

Turve


Kotimainen turve puhdistaa ja tasapainottaa hiuspohjan ihoa, hierontaan yhdistettynä se tehostaa aineenvaihduntaa voimakkaasti. Turve auttaa erilaisissa hiuspohjan ongelmissa se mm,

 • kuorii hilsettä samalla syväpuhdistaen
 • helpottaa hiustenlähtöä
 • rauhoittaa kutisevaa, ärtynyttä tai muuten oireilevaa ihoa
 • ryhdistää kuivia ja velttoja hiuksia
 • vahvistaa hiusten omaa väriä

Hoidot suositellaan tehtäväksi kuureina. Meiltä turvetta voit ostaa myös kotihoitoon. Turvekäsittelyitä ei suositella sydän- ja verisuonitauteja sairastaville eikä raskaana oleville